WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 1430 Especial 95PK
Bouwjaar 01-1970 - 12-1976

Draagarmen SEAT 124 1430 Especial

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SKODALOTUSROVERMITSUBISHI. De rubbers drogen dan uit. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe veren, nieuwe rubberdelen, nieuwe glijbussen en nieuwe pistons.

Speling op draagarmrubbers

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT 124 1430 Especial past. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 124

De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren.