100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 D1200 60PK
Bouwjaar 01-1968 - 12-1976

Draagarmen SEAT 124 D1200

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Het gewicht van voertuigen is bepalend voor de remweg. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 124 D1200

Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT 124. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest.

Speling op draagarmrubbers

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd. Elke SEAT heeft een eigen VIN-nummer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.