WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 124 LS1200 65PK
Bouwjaar 01-1968 - 10-1980

Draagarmen SEAT 124 LS1200

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT 124 LS1200. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Speling op draagarmrubbers

Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Wij werken met de volgende toeleveranciers: Jurid, Bendix, ABS, TRW, Zimmermann, ATE, Rofren en Brembo

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 124

De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT past. Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen.