100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 127 0.9 45PK
Bouwjaar 04-1972 - 12-1982

Draagarmen SEAT 127 (127A) 0.9

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

AutoOnderdelenExpert.nl heeft vaste tarieven voor het monteren van stuurdelen. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen. Je kunt bij ons betalen via overboeking

Speling op draagarmrubbers

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Elke SEAT 127 (127A) 0.9 heeft een eigen VIN-nummer. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 127 (127A)

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.