100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 128 1.4 78PK
Bouwjaar 01-1976 - 12-1980

Draagarmen SEAT 128 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Wij leveren onderdelen van de merken Brakemax en ABS Via onze partners is het mogelijk om het rem onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 128 1.4

Chassis-onderdelen verslijten snel. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Bij alle producten bevind zich een handige handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SEAT 128.

Achterste draagarm inspecteren

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SEAT, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: MININISSANLDVISUZU.