WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 132 1.8 105PK
Bouwjaar 05.1973 - 12.1980

Draagarmen SEAT 132 1.8

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Helaas, dit product hebben wij niet voor uw auto.

We hebben op dit moment helaas dit product niet zichtbaar op onze webshop. U kunt ons bellen op 0341 267 637, dan helpen wij u met het zoeken naar het product dat op uw auto past.

Speling op draagarmrubbers

Koplampen worden steeds meer met led gemaakt. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw producten? Deze mailen wij naar uw e-mailadres.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 132 1.8

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen.

Achterste draagarm inspecteren

Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 10 jaar geleden. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto.