WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 132 2.0 D 55PK
Bouwjaar 05-1973 - 12-1980

Draagarmen SEAT 132 2.0 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT 132 2.0 D

Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT 132 past. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Elke SEAT heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze moderne coating is niet belastend voor het milieu. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.

Speling op draagarmrubbers

Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.