100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT 850 0.9 37PK
Bouwjaar 01-1966 - 12-1974

Draagarmen SEAT 850 0.9

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Lucht en interieur filters worden bij een onderhoudsbeurt vervangen. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SEAT 850 0.9, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken.

Speling op draagarmrubbers

Elke SEAT 850 heeft een eigen VIN-nummer. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FERRARIALFA ROMEODODGEFIATDACIA. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT

Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen.