WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT RITMO 1.2 64PK
Bouwjaar 07-1978 - 09-1983

Draagarmen SEAT RITMO (138) 1.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Bij elke bestelling krijgt u van ons een gratis tube keramisch vet en spuitbus remreiniger. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. In de fuseekogel zit een conisch deel.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT RITMO (138) 1.2

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw onderdelen? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke SEAT RITMO (138) heeft een eigen VIN-nummer. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Achterste draagarm inspecteren

Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Reactiearmen komen zelden afgebroken voor. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper.