WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT RITMO 1.4 78PK
Bouwjaar 07-1978 - 09-1983

Draagarmen SEAT RITMO (138) 1.4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de EU. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SEAT RITMO (138) 1.4 past.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT RITMO (138)

Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Gietijzer komt minder veel voor als component. Een auto is nog steeds het veiligste vervoermiddel. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

Achterste draagarm inspecteren

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDISUBARUJAGUARMAZDA. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. In de fuseekogel zit een conisch deel. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk.