100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SEAT
Gekozen auto:SEAT RITMO 1.7 D 56PK
Bouwjaar 10-1979 - 09-1983

Draagarmen SEAT RITMO (138) 1.7 D

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Achterste draagarm inspecteren

Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Welke onderdelen slijten wel in uw auto? Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto.

Speling op draagarmrubbers

Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen.

Draagarmen bestellen voor uw SEAT RITMO (138) 1.7 D

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Voertuigen worden steeds veiliger gemaakt.