Draagarmen SKODA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuw handremmechanisme, nieuwe pistons, nieuwe glijbussen, nieuwe veren en nieuwe rubberdelen. Wij controleren altijd bij de SKODA dealer of de onderdelen passen op uw auto. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij leveren onderdelen van de merken ABS en Brakemax

Draagarmen bestellen voor uw auto

Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Waterpomp zorgt voor de afkoeling van de motor. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.

Draagarm monteren op een auto

Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. In de fuseekogel zit een conisch deel. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Bekijk ook alle skoda draagarmen op RemOnderdelen.nl