Draagarmen SKODA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Kapotte draagarm herkennen

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Aluminium is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Voorste draagarm controleren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Hedendaagse voertuigen gaan veel langer mee dan 15 jaar geleden. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant.

De perfecte draagarm vinden voor uw SKODA

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw bestelling kunt maken op onze webshop. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn.