Draagarmen SMART

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Achterste draagarm inspecteren

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Chassis-onderdelen verslijten snel. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART.

Draagarm monteren op een auto

De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Wij verkopen auto-onderdelen met kortingen tot 65%. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Draagarmen bestellen voor uw auto

De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Elke auto heeft een eigen VIN-nummer. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Bekijk ook alle smart draagarmen op RemOnderdelen.nl