100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CABRIO 0.6 71PK
Bouwjaar 06-2002 - 01-2004

Draagarmen SMART CABRIO (450) 0.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw SMART CABRIO (450) 0.6

Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. De auto-onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Via uw kenteken voorzien wij u van het het juiste onderdeel. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Draagarmen monteren op een auto.

Speling op draagarmrubbers

Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Elke SMART CABRIO (450) heeft een eigen VIN-nummer. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is.

Achterste draagarm inspecteren

Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto.