WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CABRIO 0.7 75PK
Bouwjaar 01-2003 - 01-2004

Draagarmen SMART CABRIO (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas. Een RDW keuring is verplicht bij een ingevoerde auto. Auto-onderdelen moeten op tijd worden vervangen. Je kunt bij ons betalen via PayPal Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART CABRIO (450) 0.7.

Speling op draagarmrubbers

Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto.

Draagarmen bestellen voor uw SMART CABRIO (450)

De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen.