WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CABRIO 0.7 61PK
Bouwjaar 01-2003 - 01-2004

Draagarmen SMART CABRIO (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 10 jaar enorm geweest. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast.

Achterste draagarm inspecteren

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Met een klik op het artikelnummer kunt u de artikelspecificaties inzien. Wilt u aankoop wijzigen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Draagarmen bestellen voor uw SMART CABRIO (450) 0.7

De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART CABRIO (450) past. Elke SMART heeft een eigen VIN-nummer.