100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CITY-COUPE 0.6 71PK
Bouwjaar 06-2002 - 01-2004

Draagarmen SMART CITY-COUPE (450) 0.6

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Je kunt bij ons betalen via MisterCash en PayPal Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ALFA ROMEOSEATKIAMINISSANGYONG. Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART CITY-COUPE (450) 0.6 past.

Achterste draagarm inspecteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART CITY-COUPE (450), neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber.

Draagarmen bestellen voor uw SMART

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Welke onderdelen slijten wel in uw voertuig? Geperst worden de draagarmrubbers in de arm.