100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CITY-COUPE 0.7 50PK
Bouwjaar 01-2003 - 01-2004

Draagarmen SMART CITY-COUPE (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Ook voor de stuurdelen geldt dit. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Geperst worden de draagarmrubbers in de arm. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto-onderdelen.

Draagarmen bestellen voor uw SMART CITY-COUPE (450) 0.7

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART CITY-COUPE (450). Vandaag besteld, morgen bij u in huis. Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Wanneer u bij ons betaald via AfterPay dan krijgt u later pas de factuur. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.