100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CITY-COUPE 0.7 75PK
Bouwjaar 01-2003 - 01-2004

Draagarmen SMART CITY-COUPE (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Wilt u aankoop aanpassen? Neem dan telefonisch contact met ons op.

Draagarmen bestellen voor uw SMART CITY-COUPE (450) 0.7

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: VW VOLKSWAGENMASERATIMERCEDES-BENZAUDI. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Wij controleren altijd bij de SMART CITY-COUPE (450) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck.

Speling op draagarmrubbers

Op onze site kunt u gemakkelijk via uw kenteken zoeken naar de juiste onderdelen voor uw auto. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. De rubbers drogen dan uit. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.