WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART CITY-COUPE 0.7 61PK
Bouwjaar 01-2003 - 01-2004

Draagarmen SMART CITY-COUPE (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw SMART CITY-COUPE (450) 0.7

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART CITY-COUPE (450). In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.

Speling op draagarmrubbers

Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd