WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabrio 0.7 75PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Draagarmen SMART FORTWO Cabrio (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Koelvloeistof loopt door de koelslangen en wordt rond gepompt door de waterpomp. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART FORTWO Cabrio (450) 0.7.

Draagarmen bestellen voor uw SMART FORTWO Cabrio (450)

Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Inmiddels hebben wij al meer dan 13.000 positieve reviews ontvangen.