WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Cabrio 0.7 61PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Draagarmen SMART FORTWO Cabrio (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Het juiste onderhoud aan de auto zorgt voor probleemloos rijden. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw SMART FORTWO Cabrio (450) 0.7

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Elke SMART FORTWO Cabrio (450) heeft een eigen VIN-nummer. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Achterste draagarm inspecteren

In de zomer schuren de draagarmen vaak. Invoeren van auto's uit het buitenland komt steeds vaker voor. Een stabilisatorstang is gemakkelijk en goedkoop te monteren. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Een auto uit België heeft vele kilometers op slechte wegen gemaakt..