100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.7 50PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Draagarmen SMART FORTWO Coupé (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw SMART FORTWO Coupé (450) 0.7

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per orders. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Elke SMART FORTWO Coupé (450) heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DACIASKODADAIHATSU. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Alle onderdelen zijn uitvoerig getest en zijn gemaakt in de Europese Unie.

Speling op draagarmrubbers

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.