100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.7 75PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Draagarmen SMART FORTWO Coupé (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw SMART FORTWO Coupé (450) 0.7

Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SMART FORTWO Coupé (450) past. Het gewicht van auto's is bepalend voor de remweg.

Achterste draagarm inspecteren

Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. Houdt u altijd rekening met feestdagen en zondagen. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATJEEPDACIASAABVOLVO.

Speling op draagarmrubbers

Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Vandaag besteld, morgen bij u in huis.