WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART FORTWO Coupé 0.7 61PK
Bouwjaar 01-2004 - 01-2007

Draagarmen SMART FORTWO Coupé (450) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons in Ermelo. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto.

Draagarmen bestellen voor uw SMART FORTWO Coupé (450) 0.7

Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. Bij een keuring is veiligheid een hoofdpunt. Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm.

Speling op draagarmrubbers

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FIATSUZUKIALFA ROMEOCHEVROLETLAND ROVERAUDI. Elke SMART FORTWO Coupé (450) heeft een eigen VIN-nummer. Het wordt vaak gemaakt van gietstaal of aluminium.