100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART ROADSTER 0.7 61PK
Bouwjaar 04-2003 - 11-2005

Draagarmen SMART ROADSTER (452) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen. De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Elke SMART ROADSTER (452) 0.7 heeft een eigen VIN-nummer. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.

Draagarmen bestellen voor uw SMART ROADSTER (452)

Stuurdelen zijn onder andere stuurkogels en axiaalkogels. Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de autodealer. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Het chassis moet aan het wiel vastzitten.

Achterste draagarm inspecteren

Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd . Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer.