WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART ROADSTER 0.7 82PK
Bouwjaar 04-2003 - 11-2005

Draagarmen SMART ROADSTER (452) 0.7

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART ROADSTER (452) 0.7, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Comfort en levensduur optimaal op elkaar afgestemd waardoor ze een ideale wrijvingscombinatie vormen. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.

Draagarmen bestellen voor uw SMART ROADSTER (452)

Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De rem onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld.

Achterste draagarm inspecteren

Chassis-onderdelen verslijten snel. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SMART komen.