WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART ROADSTER 0.7 Brabus 101PK
Bouwjaar 12-2003 - 11-2005

Draagarmen SMART ROADSTER (452) 0.7 Brabus

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels en draagarmrubbers zijn gevoelig voor slijtage omdat ze constant bewegen. Ook het weer speelt een grote rol bij de slijtage, bijvoorbeeld vorst en pekel tasten de onderdelen aan. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDLADAFIATMERCEDES-BENZ. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm.

Speling op draagarmrubbers

In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SMART ROADSTER (452) 0.7 Brabus, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo laag mogelijk zijn. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm.

Draagarmen bestellen voor uw SMART ROADSTER (452)

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten.