WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SMART
Gekozen auto:SMART ROADSTER Coupé 0.7 Brabus 101PK
Bouwjaar 12-2003 - 11-2005

Draagarmen SMART ROADSTER Coupé (452) 0.7 Brabus

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw SMART ROADSTER Coupé (452) 0.7 Brabus

Wilt u aankoop veranderen? Neem dan telefonisch contact met ons op. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Lucht en interieur filters worden bij een grote beurt vervangen. Het rendement uit de brandstof motor is aanzienlijk gestegen de laatste jaren. De electronica in de huidige auto geeft veel storingen.

Achterste draagarm inspecteren

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SMART ROADSTER Coupé (452). Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit. Bij de APK wordt een naar links (of rechts) trekkende auto afgekeurd.

Speling op draagarmrubbers

Wij zijn telefonisch bereikbaar op werkdagen van 8:00 tot 18:00. De juiste wegligging wordt gerealiseerd door de draagarm. Wij controleren altijd bij de SMART dealer of de onderdelen passen op uw auto. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.