Draagarmen SSANGYONG

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Bij alle producten bevind zich een leerzame handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG past.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Draagarmen monteren op een auto. Alleen olie lekkage is uit den boze gezien het milieu. Wanneer u voor 10:00 besteld kunt u het nog dezelfde werkdag ophalen bij ons op locatie. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting.

Achterste draagarm inspecteren

Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Schokken van het wegdek moeten ook kunnen worden opgevangen door het wiel. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw auto.

Bekijk ook alle ssangyong draagarmen op RemOnderdelen.nl