100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 2.9 TD 120PK
Bouwjaar 04-1998 - 02-2000

Draagarmen SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 2.9 TD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen bestellen voor uw SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 2.9 TD

De spatborden en deuren zijn eigenlijk niet aan slijtage onderhevig. Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Wanneer de winter voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Speling op draagarmrubbers

De electronica in de huidige auto geeft veel storingen. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) past. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm. Een reactiearm demonteren is erg makkelijk. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: SMARTDODGEHONDAOLDSMOBILE.

Achterste draagarm inspecteren

Uitlezen van de boord computer kan bijna alleen bij de dealer. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.