100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO Cabrio 3.2 220PK
Bouwjaar 06-1997 - 11-2006

Draagarmen SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 3.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ) 3.2 komen. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Achterste draagarm inspecteren

In de fuseekogel zit een conisch deel. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk. De juiste wielstand is erg belangrijk. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website.

Draagarmen bestellen voor uw SSANGYONG KORANDO Cabrio (KJ)

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole. De fuseekogel kan naar beneden gedrukt worden zodra alles los is gedraaid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPSSANGYONGLAND ROVERSMARTLADA.