100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SSANGYONG
Gekozen auto:SSANGYONG KORANDO 3.2 220PK
Bouwjaar 06-1997 - 11-2006

Draagarmen SSANGYONG KORANDO (KJ) 3.2

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Speling op draagarmrubbers

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. De airco van het voertuig zorgt voor een koele temperatuur. Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SSANGYONG KORANDO (KJ) 3.2. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Voertuigen worden steeds sneller gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw SSANGYONG KORANDO (KJ)

Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw bestelling? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke SSANGYONG heeft een eigen VIN-nummer. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste auto onderdelen. Voor half 5 besteld is de volgende dag geleverd Reactiearmen komen zelden afgebroken voor.

Achterste draagarm inspecteren

Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Als de stuurdelen in goede staat verkeren, geeft dat een strak sturende auto. Een auto is nog steeds het snelste vervoermiddel. Het probleem ligt vaak bij draagarmrubbers of te veel speling bij de fuseekogels. Men denkt echter vaker aan kromme remschijven terwijl het daar dan dus niet aan ligt. Ook kan een defecte draagarm resulteren in een trillend stuur tijdens het afremmen.