Draagarmen SUBARU

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarmen bestellen voor uw SUBARU

U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Zowel de voor- als achteras van de auto hebben een draagarm. Voertuigen worden steeds zuiniger gemaakt. Er zijn meer dan 31.000 artikelen die wij aanbieden.

Draagarm monteren op een auto

Wij verkopen auto onderdelen met kortingen tot 65%. Op onder andere YouTube hebben wij diverse video's staan welke u helpen bij het monteren van het door u bestelde onderdeel. Een wiel moet zowel naar links als naar rechts kunnen bewegen. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw auto, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Altijd passende onderdelen dankzij de kentekencheck.

Achterste draagarm inspecteren

Soms wordt een fuseekogel geschroefd.Soms wordt een fuseekogel geschroefd maar vaker worden deze geperst. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Wij controleren altijd bij de auto dealer of de onderdelen passen op uw auto.

Bekijk ook alle subaru draagarmen op RemOnderdelen.nl