100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU FORESTER 2.0 16V AWD 250 PK
Bouwjaar 03.1997 - 02.2002

Draagarmen SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 16V AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Achterste draagarm inspecteren

Vandaar dat wij veel tijd hebben gestoken in het maken van een handige website. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.

Draagarmen bestellen voor uw SUBARU FORESTER (SF_) 2.0 16V AWD

Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Wij controleren altijd bij de SUBARU FORESTER (SF_) dealer of de onderdelen passen op uw auto. De arm bevat ook fuseekogels. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CADILLACJEEPMERCEDES-BENZ. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie.

Speling op draagarmrubbers

De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd. Chassis-onderdelen verslijten snel. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het keurmerk "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637.

Koop online met kortingen, speciale aanbiedingen en promoties - TecDoc Inside

De hier weergegeven gegevens, in het bijzonder de gehele databank, mogen niet worden gekopieerd. Het is niet toegestaan de afzonderlijke data of databank als geheel zonder expliciete toestemming van TecDoc te kopiëren, te publiceren en/of deze handelingen door derden te laten uitvoeren. Indien er in strijd met de auteursrechten gehandeld wordt, zullen er gerechtelijke stappen ondernomen worden.