WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 WRX STi AWD 320PK
Bouwjaar 02-2004 - 07-2005

Draagarmen SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 WRX STi AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 WRX STi AWD

Het chassis moet aan het wiel vastzitten. De draagarm vervangen is niet moeilijk en er is geen specifiek gereedschap voor nodig. Wel is het raadzaam om de complete draagarm in zijn volledigheid te vervangen. Het persen van nieuwe fuseekogels of draagarmrubbers is haast onmogelijk zonder een pers. Een storing in de auto elektronische onderdelen geeft vaak niet verklaarbare problemen. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen.

Speling op draagarmrubbers

Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Wij controleren altijd bij de SUBARU IMPREZA Sedan (GD) dealer of de onderdelen passen op uw auto. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: JEEPKIALANCIADAIMLERBMWCHRYSLER. Ons team van specialisten zit voor u klaar om u te helpen bij het vinden van de juiste onderdelen.

Achterste draagarm inspecteren

Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUBARU, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. In de zomer schuren de draagarmen vaak. Fabrikanten zijn onder andere FEBI TRW LENFORDER ABS. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier.