WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU IMPREZA Sedan 2.0 WRX Turbo AWD 225PK
Bouwjaar 12-2002 - 03-2007

Draagarmen SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 WRX Turbo AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD) 2.0 WRX Turbo AWD komen. Onze webshop is beveiligd met een SSL-certificaat waardoor u veilig uw aankoop kunt maken op onze webshop. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% achter en 50% voor.

Draagarmen bestellen voor uw SUBARU IMPREZA Sedan (GD)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: DAEWOOFIATLINCOLN. De EGR klep zorgt voor de juiste lucht toevoer in de motor. Wij controleren altijd bij de SUBARU dealer of de onderdelen passen op uw auto. Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website.

Speling op draagarmrubbers

Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. Een auto is nog steeds het duurste vervoermiddel. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Koplampen worden steeds meer met led gemaakt.