100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY III 1.3 AWD 94PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen SUBARU JUSTY III (G3X) 1.3 AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw SUBARU JUSTY III (G3X) 1.3 AWD

Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het vertrouwde "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons en nieuwe veren. Autoruiten zijn nog steeds van gelaagd glas.

Speling op draagarmrubbers

Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: IVECOKIAFIATMITSUBISHI. Wanneer u in de buurt van Ermelo woont kunt u het pakket ophalen, uiteraard versturen wij de producten door heel Nederland.

Achterste draagarm inspecteren

Elke SUBARU JUSTY III (G3X) heeft een eigen VIN-nummer. Ook de bevestigingsbouten kunnen slijten. Er treedt vaak speling op bij de draagarmbussen. Indien gewenst kunt u uw order ook ophalen bij ons in Ermelo.