100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUBARU
Gekozen auto:SUBARU JUSTY III 1.5 AWD 99PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen SUBARU JUSTY III (G3X) 1.5 AWD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Speling op draagarmrubbers

De juiste wielstand is erg belangrijk. Bij ons shopt u altijd veilig. Wij zijn aangesloten bij het bekende "Webshop Keurmerk" en hebben al meer dan 14 duizend positieve reviews. De juiste draagarm wordt niet altijd gegeven bij de kentekencheck. De draagarm wordt ook wel de reactiearm genoemd .

Draagarmen bestellen voor uw SUBARU JUSTY III (G3X) 1.5 AWD

Inmiddels hebben wij al meer dan 12.500 positieve reviews ontvangen. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Wij controleren altijd bij de SUBARU JUSTY III (G3X) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Elke SUBARU heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Fuseekogels los monteren helpt vaak niks. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Voor autoglas is eigenlijk nog geen vervanger. Er zijn meer dan 30.000 artikelen die wij aanbieden.