Draagarmen SUZUKI

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

Draagarmen monteren op een auto. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Aan het chassis (en de draagarm) zit ook een stabilisatorstang gemonteerd.

Achterste draagarm inspecteren

In Nederland moeten voertuigen goedgekeurde onderdelen bevatten. De fuseekogels en draagarmrubbers gaan in tegenstelling tot de draagarm zelf snel kapot. Op deze onderdelen komt veel kracht te staan tijdens het sturen. Een fuseekogel zit vast aan de wielzijde van een auto. De kogel beweegt de hele tijd mee tijdens het sturen. Het werkt als een soort scharnier. De versnellingsbak kan bij een oudere auto nog wel eens lekken. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.

Draagarmen bestellen voor uw auto

De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen. Stuurdelen bestellen met minimaal 60% korting. De reactiearm wordt ook de wieldraagarm genoemd.

Bekijk ook alle suzuki draagarmen op RemOnderdelen.nl