100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI ALTO 1.1 63PK
Bouwjaar 09.2004 - 12.2008

Draagarmen SUZUKI ALTO (FF) 1.1

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Complete draagarmset voorzijde
Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Speling op draagarmrubbers

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI ALTO (FF) 1.1. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden. De juiste kwaliteit onderdelen garandeert uw veiligheid. Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn.

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI ALTO (FF)

Goedkope onderdelen zijn vaak niet gekeurd. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren. Bij ons geldt altijd: niet goed, direct geld terug! Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren!

Achterste draagarm inspecteren

Fabrieks-rebuilt houdt in nieuwe pistons, nieuw handremmechanisme en nieuwe glijbussen. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Via onze partners is het mogelijk om het auto onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Een automaat bak geeft bij meer dan 200000 kilometer vaak problemen.