WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI GRAND VITARA I 2.7 4x4 184PK
Bouwjaar 04-2003 - 07-2003

Draagarmen SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) 2.7 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Het onafgewende gewicht van een voertuig moet zo licht mogelijk zijn. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: AUDIPONTIACMITSUBISHILDV. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Onze pakketten worden geleverd door zowel PostNL als PDP. Een aantal kenmerken die typisch zijn voor slijtage: krakend geluid bij drempels, bonkend geluid bij rijden over onverhard wegdek, scheeftrekken naar links (of rechts) tijdens het rijden. Meer slijtage op de banden is ook niet uitzonderlijk.

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) 2.7 4x4

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. De rubbers drogen dan uit. Aluminium velgen worden steeds vaker bij aflevering gemonteerd. Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig.

Achterste draagarm inspecteren

Een veiligheidsonderdeel van de auto is zeker de draagarm. Auto onderdelen in het buitenland kunnen verschillen van kwaliteit. Wij controleren altijd bij de SUZUKI GRAND VITARA I (FT, HT) dealer of de onderdelen passen op uw auto. Fuseekogels los monteren helpt vaak niks.