WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI IGNIS I 1.5 Sport 109PK
Bouwjaar 12-2003 - 12-2005

Draagarmen SUZUKI IGNIS I (FH) 1.5 Sport

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI IGNIS I (FH) 1.5 Sport

Als de draagarmen geproduceerd zijn binnen Europa, is dat goed. In de fuseekogel zit een conisch deel. Heeft u geen kenteken, dan kunt u bij ons ook zoeken via merk, model en type van uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI IGNIS I (FH) past. De airco van het voertuig zorgt voor een constante temperatuur.

Achterste draagarm inspecteren

Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Lucht en interieur filters worden bij een kleine beurt vervangen. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637 Het wegdek bepaald mede de slijtage aan uw auto onderdelen.

Speling op draagarmrubbers

De juiste banden spanning zorgt voor een lagere brandstof verbruik. De wegligging is een heel belangrijk item bij een apk-keuring. In meer dan 10.000 garages worden onze draagarmen gebruikt.. Chassis-onderdelen zijn onder andere stabilisatoren en spoorstangen.