WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI IGNIS II 1.3 DDiS 70PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen SUZUKI IGNIS II (MH) 1.3 DDiS

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Achterste draagarm inspecteren

Ook voor de stuurdelen geldt dit. Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw SUZUKI IGNIS II (MH) 1.3 DDiS komen. U besteld bij AutoOnderdelenExpert.nl altijd het product dat u ook echt nodig heeft, dit komt door onze uitgebreide handmatige controlere die wij bij elke order uitvoeren.

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI IGNIS II (MH)

Europese fabrikanten hebben vele keurmerken gekregen. Monteren kost gemiddeld 60 euro per kant. Via uw kenteken voorzien wij u van het het passende onderdeel. Wij controleren altijd bij de SUZUKI dealer of de onderdelen passen op uw auto. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd.

Speling op draagarmrubbers

Slijtage wordt mede bepaald door het wegdek. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: BEDFORDSKODALINCOLNHYUNDAI. Carbon is een lichte materiaal wat vaker wordt verwerkt in de automobiel industrie. Een stabiele wegligging (en dus goed sturen) komt door al deze onderdelen.