100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI IGNIS II 1.3 94PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen SUZUKI IGNIS II (MH) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI IGNIS II (MH) 1.3

Als u minder hard over drempels rijdt en diepe kuilen vermijdt, slijt de draagarm minder snel. Het is snel en voordelig om het onderdeel online te bestellen. Draagarmen monteren op een auto. De gewichtsverdeling is ideaal bij 50% voor en 50% achter.

Achterste draagarm inspecteren

Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI IGNIS II (MH) past. Via uw chassisnummer vinden wij de passende draagarm. Voertuigen worden steeds gestroomlijnder gemaakt. Een ander APK-afkeur is een kapotte spiraalveer. Onze garages kunnen u helpen bij het installeren van het bestelde onderdeel onder uw auto.

Speling op draagarmrubbers

Draagarmrubbers zijn in perfecte staat wanneer ze stijf zijn. Het chassis moet aan het wiel vastzitten. Consumenten kunnen flink besparen op hun onderhoudskosten van hun auto. Flexibiliteit komt dankzij het gebruik van rubber. Voor ons is het van belang dat uw op een overzichtelijke manier het juiste product weet te vinden.