WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI IGNIS II 1.5 4x4 99PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen SUZUKI IGNIS II (MH) 1.5 4x4

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

Led lampen vervangen halogeen lampen in de auto. Aan de reactiearm zit ook een spiraalveer vast. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI IGNIS II (MH) 1.5 4x4, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. Auto-onderdelen van ABS zijn van A-merk kwaliteit.

Achterste draagarm inspecteren

Het assortiment bestaat uit meer dan 30.000 artikelen en is opgebouwd uit 16 categorieën. Bent u op zoek naar de Track & Trace code van uw aankoop? Deze mailen wij naar uw e-mailadres. Elke SUZUKI IGNIS II (MH) heeft een eigen VIN-nummer. Chassis-onderdelen verslijten snel. Bij een goede kwaliteit auto onderdelen zullen de kosten lager liggen op termijn.

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI

Een kapotte draagarm of fuseekogel wordt niet snel opgemerkt aangezien je snel went aan een minder stuurgedrag van de auto. Draagarmen moeten in juiste conditie verkeren. Vooral de draagarmrubbers en fuseekogels moeten spelingvrij zijn. Zo kan de auto een goede wegligging vergaren. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: ISUZUCADILLACDAIHATSULAMBORGHINIOLDSMOBILESKODA. Wij hanteren lage verzendkosten van 7,95 euro per bestelling.