100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten 1.5 DDiS 4WD 65PK
Bouwjaar 12-2003 - heden

Draagarmen SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten (SN) 1.5 DDiS 4WD

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten (SN) 1.5 DDiS 4WD

Bij ons heeft u altijd het juiste advies voor uw SUZUKI JIMNY Terreinwagen gesloten (SN). Aan de draagarm zit ook een schokbreker vast. De arm in zijn geheel vervangen is vaak veel goedkoper. Na elke bestelling doen wij een uiterst nauwkeurige nacontrole.

Speling op draagarmrubbers

Bij het demonteren kan het schroefdraad kapot worden gedraaid. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze vernieuwde coating is niet belastend voor het milieu. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. Elke SUZUKI heeft een eigen VIN-nummer.

Achterste draagarm inspecteren

Na uw bestelling controleren wij handmatig uw bestelling en nemen wij telefonisch contact op als dit nodig is. Waterpomp zorgt voor de koeling van de motor. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: GMCTOYOTALAMBORGHINIMERCEDES-BENZNISSAN. Een RDW keuring is verplicht bij een import auto.