100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI LIANA 1.3 90PK
Bouwjaar 03.2002 - heden

Draagarmen SUZUKI LIANA (ER, RH_) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen achterzijde
Draagarmrubber voorzijde
Draagarmrubber achterzijde
Draagarmrubber midden
Wij checken of dit past
Past op uw SUZUKI LIANA
Deze past mogelijk niet op uw auto
Via de kentekencheck hebben we uitgezocht wat op je auto past.
Wij denken dat dit onderdeel niet past.
Populaire keuze
Originele kwaliteitArtikelnr: 271169
Op voorraad, morgen gratis in huis!
middenmidden
Wat is originele kwaliteit?
Standaard op uw auto
Normaal gebruik
Zelfde als in uw garage
2 jaar garantie
Beste prijs/kwaliteit
Specificaties
Merk: All Brake Systems
Ø Buiten diameter: 52 mm
binnen Ø: 16,5 mm
Lengte: 55 mm
Gewicht: 0,45 kg
Inbouwplaats: midden
47% Korting
16,46
31,05
incl. BTW
Prijs per stuk
Meer informatie

Speling op draagarmrubbers

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: CITROENDAFPEUGEOTLADAINFINITIRENAULT. Bij ons zijn de remklauwen voorzien van een CR203 coating, ook wel Chromium 3 genoemd. Deze veilige coating is niet belastend voor het milieu. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. De motordelen worden eigenlijk niet nagekeken bij een keuring. Een motorkap is nu ook al vaak van kunststof of aluminium.

Achterste draagarm inspecteren

Dankzij onze kentekencheck ziet u alleen passende onderdelen op de website. Wij controleren altijd bij de SUZUKI LIANA (ER, RH_) 1.3 dealer of de onderdelen passen op uw auto. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI LIANA (ER, RH_) past. Slijtage aan de draagarm kan voorkomen worden door juiste schokbrekers. Inmiddels hebben wij al meer dan 14.000 positieve reviews ontvangen.

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. De onderdelen van tegenwoordig zijn verder door ontwikkeld. Een kloppend geluid bij de voorwielen? Nieuwe monteren! Via onze partners is het mogelijk om het auto-onderdelen voor een vaste lage prijs te laten monteren op uw auto. Bij een auto is het belangrijk om de draagarmbussen tijdig te vervangen.