WhatsApp ons +31 (0)6 49 09 28 74WhatsApp ons!
100 dagen retouren
Veilig bestellen en betalen
Snelle levering
Deskundige helpdesk
15.287 klanten geven 9.2 / 10
Webshop Keurmerk
brand: SUZUKI
Gekozen auto:SUZUKI WAGON R+ Hatchback 1.3 94PK
Bouwjaar 09-2003 - heden

Draagarmen SUZUKI WAGON R+ Hatchback (MM) 1.3

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Draagarmen voorzijde
Draagarmrubber voorzijde

Speling op draagarmrubbers

De elektronische onderdelen in de huidige auto geeft veel storingen. De ontwikkeling van de automobiel is de laatste 20 jaar enorm geweest. Wanneer de zomer voor de deur staat is het extra van belang om het onderhoud op orde te hebben. Heeft u vragen over wat u moet bestellen voor uw SUZUKI WAGON R+ Hatchback (MM) 1.3, neem dan contact met ons op via ons telefoonnummer 0341 267 637. U kunt ons telefonisch bereiken op 0341 267 637

Draagarmen bestellen voor uw SUZUKI WAGON R+ Hatchback (MM)

Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: FORDROVERSMART. Een defecte arm kan de reden zijn voor trillende remschijven. Draai vervolgens de overige moeren los. Nu kan de draagarm worden verwijderd. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op.

Achterste draagarm inspecteren

Een reactiearm verbindt de bewegende delen van het voertuig. Het valt aan te raden om de auto op een krik te zetten. Zo is alles goed te zien. Demonteer alle onderdelen die het zicht op de draagarm belemmeren. Zorg dat de auto stevig staat en u kunt beginnen met de moer van de fuseekogel losdraaien. Doormiddel van onze simpele website kunt u op een overzichtelijke manier zien wat er op uw SUZUKI past. Indien gewenst kunt u uw bestelling ook ophalen bij ons in Ermelo.