Draagarmen TOYOTA

De beweging van de wielen komt door de draagarm. De draagarm is een erg belangrijk gedeelte van het onderstel. De draagarmrubbers zitten aan het chassis vast, waarbij de fuseekogel aan de wielzijde van de auto gemonteerd zit. Een totale draagarm bestaat vaak uit een fuseekogel en draagarmrubber. De draagarm moet vervangen worden wanneer de rubbers of fuseekogels kapot zijn.

Vul uw kenteken in om snel onderdelen voor uw auto te vinden

Draagarm monteren op een auto

APK is voor uw eigen veiligheid. Wij hebben onderdelen voor alle automerken waaronder: {{BRANDS}}. Gietijzer komt steeds minder vaak voor als component. AutoOnderdelenExpert.nl zorgt ervoor dat u altijd de juiste draagarm ontvangt. Wij controleren alle bestellingen op correctheid voordat wij deze versturen. Als we niet zeker weten of u het juiste auto-onderdeel hebt besteld, nemen wij meteen contact met u op. Het is van belang dat er hoogwaardige onderdelen op uw TOYOTA komen.

Draagarmen bestellen voor uw auto

Een motorkap is nu ook al vaak van aluminium of kunststof. Een andere APK-afkeur is speling op een kogel. Bij alle producten bevind zich een duidelijke handleiding hoe u het product kunt vervangen bij uw auto. De chassis en het wiel zijn door middel van de reactiearm verbonden.

Achterste draagarm inspecteren

Slijtage van draagarmen en stuurdelen worden bij de APK snel gezien. Bumpers zijn geen slijtonderdelen van een auto. In de fuseekogel zit een conisch deel. Omdat wij groots inkopen kunnen wij de prijzen zo laag houden op onze website. Het fuseelichaam bestaat onder andere uit de arm.

Bekijk ook alle toyota draagarmen op RemOnderdelen.nl